M&A Книга

M&A Книга

Основателят на Синерджи Груп, Kалоян Кирилов е автор на единствената книга на българския пазар на тема сливания и придобивания на компании (M&A). “Как да продам фирмата си?” е книга, която представя всички етапи, през които трябва да премине един собственик, когато реши да намери купувач за своя бизнес. Фокусът е върху продажбата на действащи бизнес а не на активи. Книгата е написана на базата на средата и сделки, които се случват в България и то основно с компании собственост на български предприемачи а не мултинационални гиганти. Има и специална част тези от вас, които имат желание да разраснат бизнеса си и да придобият свой конкурент или да разберат как се прави оценка на една компания. Решенията свързани по покупко-продажбата на бизнес се вземат рядко и е добре човек да е подготвен за този момент. Тази книга ще ви помогне в тази насока.

Книгата може да я намерите по основните книжарници или да си я поръчате от тук с автограф.

M&A firm bulgaria

Световната статистика показва, че само 30% от семейните компании успяват да преминат успешно в ръцете на второто поколение и само 15% преминават успешно в третата генерация.
От своето създаваме екипът на Синерджи груп консултира предимно български семейни компании по въпроси свързани с покупката и продажбата на бизнеси. Една от основните причини собствениците да стигнат до това решение е , че няма на кого да оставят своя бизнес.
Поради тази причина в Синерджи Груп консултираме основателите по въпроси с унаследяването на бизнеса а основателят на Синерджи Груп през 2022 издаде и книгата „Кой ще наследи бизнеса ми?“ Тази книга ще ви помогне успешно да преминете пътя от “family run” “family owned” бизнес. За самите инструменти може да се свържете с нас за да изготвим индивидуален план.

Книгата може да я намерите по основните книжарници или да си я поръчате от тук с автограф.

наследяване на бизнес